• illa Tecnològica
  • Physics

Interessant

  • Xarxes socials

Benvinguts a ProgramesADD

Activitats Didàctiques Dirigides

Els programes ADD són un conjunt d'activitats didàctiques, dirigides a estudiants de diferents nivells acadèmics i professors de tecnologia de centres educatius. L'objectiu d'aquestes activitats és sumar coneixements i afegir valors als estudis d'enginyeria.Els programes ADD i a qui estan adreçats són:

Nom de l'activitat Adreçat a
EUSS Activa Alumnes 2n batxillerat
LaborEUSS Alumnes 1r batxillerat
ProfEUSSional Alumnes CFGS
fEUSSer enginyer Alumnes 4r d'ESO
Workshop ADD Professors de tecnologia
ADD Virtual Professors de tecnologia
 

Veure la imatge més gran                   .


A la següent taula podem veure el tipus d'activitat de cada programa ADD:
 

Nom de l'activitat Tipus d'activitat
EUSS Activa Classe didàctica + maqueta pràctiques
LaborEUSS Classe didàctica + laboratori de resistència de materials
ProfEUSSional Xerrada sobre l'ETI amb alumnes
fEUSSer enginyer Xerrada sobre enginyeria i tecnologia
Workshop ADD Trobada teorico-pràctica i valoració
ADD Virtual Portal de recursos i materials dels diferents programes

El projecte: “PhysicS! La física és divertida” neix d’un grup de professors de la Universitat de Vic, la Universidad de la Laguna i la Universitat Politècnica de Catalunya. És un projecte educatiu i divulgatiu pensat per apropar la ciència i la tecnologia a l’alumnat de secundària i batxillerat.

Oferim als centres de secundària un conjunt de sessions, de  diverses temàtiques, on expliquem conceptes de física d’una manera diferent a la que el dia a dia permet fer al professorat. Cada sessió combina les explicacions amb demostracions pràctiques, pensades per a sorprendre i fer pensar a l’alumnat.

Enguany engeguem una nova proposta, combinant les sessions divulgatives de PhysicS! amb les activitats tecnològiques i aplicades proposades de les ADD d’EUSS. Creiem que aquesta combinació divulgació-aplicació pot ser molt interessant per a la vostra tasca docent a l’ensenyament secundari.
 
Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir-te una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies.